top of page

Ce facem

Grey Merry Christmas Greeting Facebook Post (7).png

Cercetare

Credem că cele mai bune soluții și strategii pornesc de la o analiză și o înțelegere profundă a comunităților în care trăim. Dezvoltăm metodologii, colectăm și analizăm date pe care le transformăm în rapoarte de cercetare care pot sta la baza unor decizii informate atât pentru autoritățile publice, cât și pentru companii sau societatea civilă.

Grey Merry Christmas Greeting Facebook Post (9).png

Programe și proiecte

Accesăm fonduri europene, guvernamentale și din orice altă sursă în vederea implementării de proiecte și programe care au un impact direct asupra ODD-urilor.

Grey Merry Christmas Greeting Facebook Post (10).png

Propunem politici publice și modificări legislative în domenii cheie pentru dezvoltarea sustenabilă

Fundamentăm, elaborăm și propunem politici publice și modificări legislative atât la nivel național, cât și la nivel local, utilizând instrumente sensibile la contextul local și la problemele specifice ale comunităților cu scopul de a accelera parcursul către o dezvoltare sustenabilă prin participarea tuturor în procesul decizional.

Grey Merry Christmas Greeting Facebook Post (2).png

Încurajăm și sprijinim companiile, universitățile și autoritățile publice în procesul de asumare și integrare a obiectivelor de dezvoltare durabilă la nivelul documentelor strategice

Prin metode participative, ajutăm la co-crearea celor mai bune soluții în procesul de adoptarea a obiectivelor de dezvoltare sustenabilă. Sprijinim procesul de definire a strategiilor de sustenabilitate și încurajăm adoptarea unor practici care respectă principiile sustenabilității și care se raliază la obiectivele de dezvoltare durabilă.

Grey Merry Christmas Greeting Facebook Post (8).png

Contribuim la formare și conștientizare în domeniul dezvoltării sustenabile

Inițiem, organizăm și promovăm întâlniri, conferințe, dezbateri și ateliere de lucru interdisciplinare. Prin intermediul training-urilor și al cursurilor de formare, ne dorim să contribuim la dezvoltarea experizei în domeniul dezvoltării sustenabile.

Grey Merry Christmas Greeting Facebook Post (6).png

Dezvoltăm parteneriate

Facilităm parteneriate targhetate pe realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă.

bottom of page