top of page

Resurse utile

WhatsApp Image 2023-05-24 at 11.02.24.jpeg

Orașul sustenabil prin ochii copiilor

Dragi părinți, copii și susținători ai dezvoltării sustenabile,

       Suntem încântați să vă anunțăm că materialele atelierului „Orașul sustenabil prin ochii copiilor”, organizat în cadrului festivalului La Pas, sunt acum disponibile pe site-ul nostru. 

            În timpul atelierului, copiii și-au folosit imaginația și creativitatea pentru a construi macheta unui oraș sustenabil. Am pregătit diverse materiale reciclate și împreună am creat clădiri, recipiente pentru reciclare, râuri, drumuri, mașini eco, spitale, școli și multe altele. Acum, vă oferim posibilitatea de a descărca aceste materiale și de a crea propriul oraș sustenabil.  
       Ne bucurăm să vă punem la dispoziție aceste materiale și sperăm că vor contribui la promovarea ideilor și practicilor sustenabile în rândul copiilor și adolescenților. Sperăm că împreună putem construi un viitor sustenabil și armonios pentru toți.
       Vă mulțumim pentru sprijinul continuu și implicarea voastră în promovarea dezvoltării sustenabile!

Cu drag,
Echipa Centrului pentru Inovare și Dezvoltare Sustenabilă

Descoperă cât de multe știi despre dezvoltarea durabilă! Participă la quiz-ul nostru captivant despre dezvoltarea sustenabilă și testează-ți cunoștințele într-un mod interactiv. Răspunde la întrebări variate și interesante despre economia circulară, energie regenerabilă, reducerea emisiilor de carbon și multe altele. Acest quiz îți oferă o oportunitate excelentă de a învăța lucruri noi și de a-ți verifica nivelul de informare despre dezvoltarea durabilă. Hai să descoperi cât de sustenabilă este cunoașterea ta!

bottom of page